ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра обиратимуть нового гендиректора аеропорту «Львів». Втретє за рік

|

В Міністерстві інфраструктури завтра проводитимуть новий конкурс на заміщення посади гендиректора Міжнародного аеропорту «Львів» ім.Данила Галицького. Про це Львівському порталу повідомив народний депутат, перший заступник голови транспортного комітету ВРУ Ігор Васюник.

аеропорт

 

«Вже втретє за останній рік Мінінфраструктури змінює керівника аеропорту «Львів». Завтра в Міністерстві відбудеться новий конкурс на цю посаду. Обгрунтування міністерства – «діючий керівник Дмитро Шинкарчук не справився зі своїми обов’язками»», – розповів нардеп.

Водночас, голова первинної профспілкової організації аеропорту «Львів» Петро Сурма розповів Львівському порталу, що трудовий колектив звертався до Міністра інфраструктури з проханням провести конкурс безпосередньо у аеропорту «Львів» ще перед попереднім конкурсом, аби кожен з кандидатів розповів про свою програму, бачення подальшого розвитку підприємства.

 

«Конкурс на посаду нового керівника львівського аеропорту відбудеться у Міністерстві інфраструктури. Ще перед попереднім конкурсом ми зверталися у Міністерство інфраструктури з проханням провести конкурс безпосередньо в аеропорту, аби кожен з кандидатів розповів про свою програму, довів свою профпридатність перед колективом. Проте міністерство відмовилося провести чесний та прозорий конкурс, прикриваючись Законодавством», – розповів Петро Сурма.

Нардеп Ігор Васюник додає: «В нас продовжується політика призначення представників бізнес-груп. Ні міністр Пивоварський, ні голова Львівської облдержадміністрації так і не відреагували на звернення трудового колективу та профспілки аеропорту провести відкритий прозорий конкурс на території держпідприємства, перед усім трудовим колективом аеропорту.

Vasiunyk

На звернення Ради трудового колективу і профспілки бути присутніми присутніми на конкурсі – відмовили Мовляв, не компетентні…Ну так, вони не настільки компетентні в корупційних схемах та відмиванні державних коштів як ставленики регіоналів, які досі займають керівні посади в аеропорту.

В аеропорту вже за останній рік змінили двох гендиректорів, а корупційні та тіньові фінансові схеми залишились і лише процвітають. Все це разом з продовженням непрозорих конкурсів не робить честі ні Уряду, ні керівництву області».

«Ми хочемо, щоб на посаду керівника прийшла чесна людина, котра закриє усі корупційні схеми та розвиватиме підприємство. Увесь трудовий колектив лише буде допомагати в розвитку нашого підприємства», – переконаний Петро Сурма.

Раніше Львівський портал повідомляв, що «дерибан» державних коштів в аеропорті «Львів» продовжують «кришувати». А також те, що на летовищі не введено в експлуатацію злітно-посадкову смугу та відключили посадкові системи, які дозволяли літакам сідати у негоду. Про ці та багато інших зловживань читачі можуть прочитати в статтях Аеропорт «Львів» у зоні турбулентності та Аеропорт «Львів» у зоні турбулентності – 2. Як вкрасти мільйон (розслідування).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *