ОСТАННІ НОВИНИ

Кандидат у мери Львова відкидає версію замаху на нього

|

Кандидат на посаду міського голови Львова Володимир Гірняк прокоментував Львівському порталу сьогоднішню ДТП у Львові, в яку він потрапив.

гірняк

За словами Гірняка, вони разом з власником авто – головою обласної організації партії «Громадянська позиція» Анатолієм Забарилом, сиділи у припаркованому авто на вулиці Героїв Майдану (колишній Гвардійській). У цей час зверху по вулиці спускався бус. Водій буса не зумів втримати керування на слизькій після дощу дорозі, машину занесло, – відтак бусик влетів у бік Toyota Забарила.

Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Кандидат у мери з іронієюю сприйняв версію про можливий замах на нього, заявивши, що це був звичайний випадок на дорозі, від якого ніхто не застрахований. За його словами, переляканий водій буса, що вчинив ДТП, аж ніяк не виглядав на потенційного кілера.

Також Володимир Гірняк висловив задоволення роботою нової поліції, патрульні якої оперативно прибули на місце події і професійно розібралися у ситуації.

бус

Як повідомляв Львівський портал, сьогодні на вулиці Героїв Майдану в авто кандидата в мери Володимира Гірняка влетів бус.

Як відомо, учора невідомі вчинили напад на автомобіль мера Винник Сергія Уварова. Потерпілий заявив, що машину обстріляли, однак потім з’ясувалося, що «обстріл» було проведено камінням. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за заявою Уварова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *