ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом обстрілу автомобіля

|

Львівські правоохоронці проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за заявою про обстріл автомобіля у Винниках. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

обсріл

Нагадаємо, 2 вересня о 20.55, у Личаківській райвідділ міліції надійшло повідомлення про те, що у Винниках невідомі особи обстріляли автомобіль. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

«Встановлено, що під час події водій отримав тілесні ушкодження, у автомобіля пошкоджено лобове скло. Біля машини працівники міліції виявили гільзи, які вже направлені на балістичну експертизу. Я особисто контролюю хід розслідування у цьому провадженні», – розповів начальник ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія.

Також спеціалісти Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС України у Львівській області проводять експертизу автомобіля.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, що вчора стріляли в автомобіль мера Винник. Пізніше правоохоронці з’ясували, що обстрілу авто не було, його закидали камінням.

Фото: gazeta.lviv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *