ОСТАННІ НОВИНИ

Коронавірус на Львівщині: за добу з’явилось понад 30 нових хворих

Ольга Денисяка

|

Станом на 08:00 год. 26 квітня у Львівській області підтверджено 348 випадків інфікування коронавірусом, з них 12 – летальні. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

За оперативними даними, за вчорашню добу лабораторні центри в місті провели 258 ПЛР-тестів, з яких 31 – позитивний.

Як повідомила заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу Галина Слічна, зараз у лікарні перебуває 99 осіб, з них в реанімації – 5 осіб, на апаратні ШВЛ нема нікого. Загалом коронавірусну інфекцію виявлено – у 348 осіб, 12 людей померло. 56 пацієнтів одужало.

Раніше Львівський портал повідомляв, що через поширення коронавірусу в Україні запровадили карантин ще з 12 березня. Спочатку він мав завершитись 3 квітня, однак уряд продовжив карантин ще на три тижні – до 24 квітня. Нещодавно Кабмін знову продовжив карантин до 11 травня.

За даними МОЗ в Україні зафіксовановже 8617 випадків коронавірусу.

Нагадаємо, що у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків та навіть юристів, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *