ОСТАННІ НОВИНИ

Заяву на компенсацію невикористаної субсидії подати можна до 1 листопада

Олена Карп'юк

|

Станом на 26 жовтня за компенсацією частини невикористаної субсидії за попередній опалювальний сезон звернулись близько 75% одержувачів житлової субсидії на Львівщині. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

Загалом до органів соціального захисту населення за компенсацією звернулись 116 888 одержувачів житлової субсидії (із загальної кількості 136 323). Розмір компенсації за економне споживання електричного та газового індивідуального опалення  становить 72,9 млн грн.

Відтак мешканцям Львівщини нагадують, що термін подання заяви на компенсацію частини невикористаної субсидії завершиться 1 листопада 2018 року. Виплата компенсації одержувачам проводитиметься  протягом листопада-грудня шляхом перерахунку коштів на банківські рахунки та поштові відділення, які були зазначені у заявах одержувачів.

Тож громадянам, які мають право на одержання частини невикористаної субсидії, необхідно звернутись до органу соціального захисту населення до 1 листопада 2018 року.

Нагадаємо, із травня в Україні вступив у дію новий порядок нарахування житлових субсидій. Про те, хто тепер не зможе отримати пільги, читайте тут.

Раніше у Львові заявляли, що кількість осіб, які дотепер отримували житлову субсидію, може скоротитися на 40%.

Також дізнатися про призначення субсидій тепер можна через Інтернет.

Як повідомляв Львівський портал, з 1 листопада в Україні ціни на газ для населення зростуть на 23,5%. Згодом Прем’єр-міністр Володимир Гройсман пообіцяв, що ціну на газ більше піднімати не будуть.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *