ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові склали присягу майже 200 першокурсників ліцею імені Героїв Крут

Олена Карп'юк

|

Сьогодні, 14 жовтня, з нагоди Дня захисника України, у центрі міста відбулась урочиста посвята в ліцеїсти першокурсників Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

177 юнаків присягнули на вірність Україні під час маршу захисників, який відбувався на проспекті Свободи. Після посвяти ліцеїсти урочисто пройшлися колоною під музичний супровід оркестру.

Під час урочистостей у центрі Львова сьогодні також вшанували пам’ять тих ліцеїстів-крутян, які полягли на cході України при обороні незалежності нашої держави, і тих, що полягли за Україну у 1918 році.

Як повідомляв Львівський портал, 14 жовтня українці святкують Покрови Прествятої Богородиці, День українського козацтва, День заснування УПА та День захисника України.

Із нагоди Дня захисника у Львові проходять гучні святкування: марш захисників України, участь у якому беруть понад 1200 військовослужбовців зі всієї Львівщини, виставка військової техніки. Також у місті вшановували пам’ять борців за волю і незалежність України, молилися за військових. Із детальною програмою відзначення Дня захисника можна ознайомитися тут.

Фото: Львівська ОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *