ОСТАННІ НОВИНИ

Бойові машини, міношукачі та кулемети: в центрі Львова презентували техніку з АТО

Олена Карп'юк

|

Сьогодні, 14 жовтня, у День захисника України, на площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку презентували виставку із кількох десятків військової техніки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Виставка діятиме сьогодні до 17:00 год. Кожен охочий зможе побачити зразки озброєння та військової техніки:  бойові машини, міномети, кулемети тощо.

Оглянути можна буде й пожежні автомобілі та техніку прикордонної служби. До експозиції також долучили манекени військовослужбовців в засобах захисту від зброї масового ураження та засобах радіохімічного і біологічного захисту, зразки інженерного озброєння, серед яких – міношукачі, навчальні міни та ін.

Львів’яни та гості міста зможуть посидіти у кабінах бойових машин, дізнатися тактико-технічні характеристики та інформацію про застосування.

Зазначимо, уся експонована техніка свого часу виконувала бойові завдання у зоні АТО.

Як повідомляв Львівський портал, сьогодні з нагоди Дня захисника України у Львові також відбудуться гучні святкування: марш захисників України, участь у якому візьмуть понад 1200 військовослужбовців зі всієї Львівщини, виставка військової техніки.

Із детальною програмою відзначення Дня захисника України можна ознайомитися тут.

Фото: Львівська ОДА, Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *