ОСТАННІ НОВИНИ

На махінаціях викрили ще одного лікаря ВЛК на Львівщині

Наталя Дуляба

|

У Стрийському районі правоохоронці викрили члена військово-лікарської комісії, який допоміг щонайменше двом чоловікам стати непридатними до служби в армії. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Йдеться про завідувача відділення однієї з лікарень у Стрийському районі. За сумісництвом він також був членом постійно діючої військово-лікарської комісії при одному з РТЦК та СП.

За даними слідства, медик вніс недостовірні дані до меддокументів двох військовозобов’язаних чоловіків. Саме вони в подальшому були підставою для визнання їх непридатними до військової служби та виключення з військового обліку.

1 травня лікарю оголосили підозру за ч.1 ст.366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – штраф від двох до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або до трьох років обмеження волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю терміном до трьох років.

Слідство триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *