ОСТАННІ НОВИНИ

Посадовця «Львівспецкомунтранс» затримали за переправлення ухилянтів

Ольга Денисяка

|

Заступника директора Львівського комунального підприємства «транспортна фірма «Львівспецкомунтранс» Олександра Беднарського затримали у середу, 17 квітня після того, як він отримав 10 тис. доларів за організацію каналу виїзду за кордон для двох громадян України. Про це повідомляє LVIV.MEDIA з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах.

За даними джерел, Олександр Беднарський вимагав у двох чоловіків по 15 тис. доларів з кожного (загальна сума — 30 тис. доларів). 17 квітня він отримав аванс за свої послуги, після чого був затриманий. Також відомо, що раніше посадовець львівського комунального підприємства вже отримав від іншого громадянина України 8 тисяч доларів. За цю суму Беднарський мав виготовити документи, як дозволили б ухилянту виїхати за кордон.

Попередньо дії затриманого кваліфікували як організацію незаконного переправлення осіб через державний кордон України з корисливих мотивів. Відповідальність за цією статтею кримінального кодексу – від семи до дев’яти років позбавлення волі.

Із відкритих джерел відомо, що Олександр Беднарський обіймає керівну посаду у «Спецкомунтрансі» щонайменше з вересня 2016 року. Також він входив до міської комісії у справах альтернативної (невійськової) служби. ЛКП «ТФ Львівспецкомунтранс» — єдине комунальне підприємство у Львові, що надає послуги з вивезення твердих побутових відходів та рідких нечистот з міста.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *