ОСТАННІ НОВИНИ

18 квітня бізнесу і промисловості можуть обмежити електропостачання, – «Укренерго»

Наталя Дуляба

|

Протягом четверга, 18 квітня, в усіх регіонах України може виникнути потреба у тимчасовому обмеженні електропостачання промисловим підприємствам та бізнесу. Про це Львівському порталу повідомили в «Укренерго».

«З 08:00 до 22:00 може виникнути необхідність застосувати контрольовані обмеження енергопостачання промислових споживачів (графіки обмеження потужності). Вони будуть застосовані рівномірно для бізнесу та промислових підприємств по всіх регіонах України. Обсяг обмежень незначний», – йдеться у повідомленні.

Обмеження обіцяють не застосовувати для об’єктів критичної інфраструктури та підприємств оборонного комплексу.

Енергетики пояснюють: необхідність обмеження енергопостачання – це наслідок російських масованих атак на електростанції. Через похолодання в Україні зросло споживання електроенергії, відтак в енергосистемі виник дефіцит потужності.

Українців закликають теж ощадливо споживати електроенергію у вечірні години з 19:00 по 22:00. Не вмикайте одночасно кілька енергоємних приладів, а тими, якими не користуєтесь, вимкніть із розеток.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *