ОСТАННІ НОВИНИ

Вакарчук запевнив, що концерт «Океану Ельзи» в центрі Львова не є політичною агітацією його партії

Наталя Дуляба

|

Святослав Вакарчук заявив, що концерт гурту «Океан Ельзи», який запланований сьогодні ввечері, 18 червня, на проспекті Свободи, не є політичною агітацією його новоствореної партії «Голос». Про це він повідомив під час брифінгу у Львові, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Святослав Вакарчук запевнив, що безпосередньо під час виступу гурту «Океан Ельзи» не буде жодної політичної агітації. Водночас він додав, що перед початком концерту члени партії «Голос» можуть виступити перед львів‘янами, оскільки у цьому він «не бачить жодної проблеми».

«Чи концерт групи «Океан Ельзи» агітацією? Є. Це агітація якісної європейської музики. Чи є наші концерти політичною агітацією? Ні, не є, тому що там немає жодного слова про політику, жодного слова про наші політичні лозунги. І жодних графічних зображень під час виходу «Океан Ельзи» не буде. Це є наша принципова позиція… Дуже багато років тому, під час Помаранчевої революції, ми виходили на сцену як група, яка агітувала за політичну силу, ще, можливо, один-два рази це було під час виборів 2007 року. Відтоді ми більше цього не робимо. І не зробимо виняток навіть для партії, в якій є лідер цього гурту. Якщо я побачу, що під час виступу «Океан Ельзи» десь з‘явиться символіка «Голосу», то я сам зупиню виступ, бо це буде нечесно перед виборцями», – наголосив Святослав Вакарчук.

Також він попросив вибачення у львів‘ян та гостей міста за незручності, пов‘язані з перекриттям руху, а натомість пообіцяв під час концерту влаштувати особливу атмосферу.

Нагадаємо, у мерії сьогодні повідомляли, що рух приватного та громадського транспорту у центрі міста буде обмеженим із 19:00 год. саме через виступ гурту «Океан Ельзи».

Втім концерт збігся із всеукраїнським туром, який Святослав Вакарчук  організовує на підтримку своєї партії «Голос». В межах візиту сьогодні у Львові відбулась зустріч із молоддю, брифінг із журналістами, під час якого Вакарчук презентував членів своєї команди. Виступ на проспекті Свободи, згідно з офіційними даними, запланований на 20:00 год.

Як повідомляв Львівський портал, про створення політичної партії «Голос» та намір брати участь у позачергових парламентських виборах Святослав Вакарчук оголосив 16 травня.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *