ОСТАННІ НОВИНИ

Вакарчук заявив, що йде на парламентські вибори

Наталя Дуляба

|

Музикант Святослав Вакарчук заявив про створення політичної партії «Голос» та про намір балотуватися у Верховну Раду на осінніх виборах. Про це він заявив сьогодні, 16 травня, у Києві, повідомляє УП.

 

«Ми, партія “Голос”, йдемо в парламент, щоб знищити стару політику і творити політику нову. Політику, яка принесе нам справжні зміни», – заявив він.

За його словами, «стара політика – це сліпа віра в президента», але «нового прізвища у кабінеті на Банковій недостатньо».

Серед членів своєї команди Святослав Вакарчук представив:

  • Юлію Клименко (екс-заступниця міністра економіки),
  • Ярослава Юрчишина (колишній виконавчий директор української філії Transparency International),
  • Юрія Соколова (кардіолог і академік),
  • Андрія Шараскіна (кіборг із позивним Богема),
  • Соломію Бобровську, (громадська активістка, волонтерка, в.о. глави Одеської ОДА у 2016-2017 роках).

Вакарчук запевнив, що партія не братиме жодної копійки в олігархів, а фінансуватиме її прозорий бізнес і прості українці. Зараз партія перебуває у процесі реєстрації.

Співак також озвучив основні пріоритети «нової політики» анонсованої партії: інтереси громадян України – понад усе; екзистенційний вибір України – Європа; один закон для всіх; вільна економіка без олігархів; влада, підзвітна громадянам України.

Як повідомляв Львівський портал, перед президентськими виборами-2019 було чимало розмов про те, чи братиме у них участь музикант Святослав Вакарчук. Втім він заявив, що не балотуватиметься у президенти, але буде працювати над змінами в країні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *