ОСТАННІ НОВИНИ

20-річний стриянин може опинитися за ґратами через ухилення від виправних робіт

Юлія Шпак

|

Через ухилення від відбування покарання у виді виправних робіт 20-річному стриянину  загрожує тюрма. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

 

У відомстві зазначають, що цьогоріч у лютому, вироком Стрийського міськрайонного суду правопорушнику призначено покарання у вигляді 200 годин громадських робіт.

«Хоч і зловмисник був ознайомлений з порядком та умовами відбування покарання, а також попереджений про передбачену законом кримінальну відповідальність за ухилення від відбування зазначеного покарання, все ж ухилився від нього. Крім цього, незважаючи на проведену з ним роз’яснювальну роботу Стрийським МРВ з питань пробації Львівської області, він умисно, без поважних причин не з’являвся для реєстрації, і навіть після винесених застережень у виді письмових попереджень, продовжував ухилятися від відбування покарання», – йдеться у повідомленні.

Таким чином, правопорушник не виконав 102 години громадських робіт, з них без поважних причин 78 годин та у зв’язку із хворобою 24 години. Зазначається, що кримінальна відповідальність за вказаний склад злочину настає за невихід більше двох разів протягом місяця на громадські роботи без поважних причин.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Стрийського міськрайонного суду для розгляду по суті.

Довідково: за вчинення інкримінованих злочинів йому загрожує до  6 місяців арешту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *