ОСТАННІ НОВИНИ

На Золочівщині дружина проломила сокирою голову своєму чоловіку

Дарина Смеречанська

|

У Золочівському районі під час сварки дружина вдарила чоловіка сокирою. Постраждалого госпіталізували з діагнозом «відкритий перелом тім’яної кістки, забій головного мозку». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

 

У Золочівське відділення поліції 21 січня надійшло повідомлення про те, що у одному з сіл місцевий мешканець отримав тілесні ушкодження внаслідок удару сокирою по голові.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Встановлено, що потерпілий, 36-річний місцевий мешканець, був госпіталізований у Золочівську центральну районну лікарню з діагнозом «відкритий перелом тім’яної кістки, забій головного мозку». В подальшому його госпіталізували у одну з львівських лікарень.

Також встановлено, що травму чоловіку нанесла його 37-річна дружина. Близько 19.00 між подружжям сталась сварка, під час якої жінка вхопила сокиру та вдарила нею чоловіка по голові, після чого повідомила про це у поліцію та медиків.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *