ОСТАННІ НОВИНИ

Нардепи підписалися за недопущення «реформування» Академії сухопутних військ у Львові

|

Майже 40 нардепів поставили підпис за недопущення «реформування» Національної академії сухопутних військ у Львові. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат України Ігор Васюник, передає кореспондент Львівського порталу.

«Разом з Оксана Юринець зібрали біля 40 підписів народних депутатів за недопущення «реформування» НАСВ імені Сагайдачного, що веде до фактичного її знищення. Підписи поставили нардепи з різних політичних сил та різних регіонів України, усвідомлюючи, що це питання національної безпеки і оборони, а не просто питання Львова. Тому прошу всіх, хто підтримує нашу боротьбу, не політизувати і не роз’єднювати, а навпаки об’єднюватись навколо цього питання», – повідомив Ігор Васюник.

Також стало відомо, що відповідні звернення депутатів направляють прем’єр-міністру України Володимиру Гройсману, секретарю РНБО Олександру Турчинову та голові комітету парламенту з питань нацбезпеки й оборони Сергію Пашинському.

«Листи вже направляємо на Гройсмана, Турчинова, Пашинського. Якщо Міністерство оборони і сам міністр не зупинеться, будемо реєструвати постанову про його звільнення!», – наголосив нардеп.

Натисніть для збільшення

Як раніше повідомляв проти такого рішення Міноборони вже висловилась Львівська обласна рада. Свою позицію висловив нардеп Ігор Васюник: «Львівську академію сухопутних військ перетворюють в кузню кадрів «баяністів».

Сьогодні стало також відомо, що нардепи вимагатимуть відставки керівництва Міноборони за спробу знищення академії СВ.

Детальніше читайте тут: Львів’яни вступили у «бій» за Національну Академію Сухопутних військ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *