ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська міськрада викупить недобудований готель на Федорова за 40,5 мільйонів

|

Сьогодні, 8 червня, депутати Львівської міськради погодили купівлю недобудованого готелю на вул. Федорова, 23, 28. За відповідне рішення проголосував 41 міський обранець, передає кореспондент Львівського порталу.

Згідно із ухвалою, міське комунальне підприємство «Агенція ресурсів Львівської міської ради» купить корпоративні права на ділянку у ТзОВ «Львівьскі традиції», що «осіло» на Федорова ще 10 років тому.

«Ми пропонуємо договір купівлі-продажу 100% частки ТзОВ «Львівські традиції» та визначаємо ЛКП «Агенція ресурсів міської ради» покупцем корпоративних прав», – пояснила керівник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич.

Як йдеться в ухвалі,  цим рішенням погоджується укладення договору купівлі-продажу частки, яка становить сто відсотків статутного капіталу товариства з обмеженою відповідальністю “Львівські традиції“, між товариством з обмеженою відповідальністю “Інвестиційна компанія “Заграва“ та Львівським комунальним підприємством “Агенція ресурсів Львівської міської ради“.

Ціна об’єкта продажу –  40 млн. 500 тис. грн. 00 коп. Викупити недобудований готель на Федорова міська рада має до 30 червня цього року.

Зазначимо, що ТзОВ «Українські інвестиційні системи» планувало на Федорова, 23 звести готель для “Євро-2012”. Втім не все склалось як гадалось – проект “пролетів”, і почалась довготривала судова тяганина. Додамо, що тоді ТзОВ «Українські інвестиційні системи» тоді купило право оренди земельної ділянки за 19 млн грн.

У 2016 році виконком міської ради передбачив 60 мільйонів на відшкодування забудовнику.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *