ОСТАННІ НОВИНИ

З міського бюджету Львова повернуть майже 60 мільйонів забудовнику на Федорова

|

Виконавчий комітет міськради Львова сьогодні, 8 листопада, затвердив зміни  до міського бюджету на 2016 рік, серед яких – виділення  59 млн 728 тис. 605 грн ТзОВ «Українські інвестиційні системи», передає кореспондент Львівського порталу.

fedorova

«Ми знайшли порозуміння з ТзОВ «Українські інвестиційні системи», це є забудовник на Федорова, 23. Фактично було укладено мирову угоду, зафіксовано цю суму, яка підлягає повернення підприємству. Це не є завершення наших з ними стосунків. Зараз ми приймаємо рішення про повернення цих коштів і будемо надалі працювати», – зазначила посадовець.

Також вона нагадала, що у 2007 році було продано з аукціону право оренди земельної ділянки за 19 млн грн.

«У відповідності позову на Об’єднання комітетів євреїв колишнього СРСР, ці угоди були визнані недійсними, і зараз йде мова про повернення коштів «Українським інвестиційним системам», – додала вона.

Серед інших змін до міського бюджету: 1 млн 720 тис. – пільгові рецепти у аптеках, 450 тис. грн. – субвенція на виплату соціальної допомоги для дітей-сиріт, 107 тис. – на завершення закупівлі комп’ютерної техніки управлінню державної реєстрації, 475 тис.700 грн управлінню культури.

Зазначимо, що ТзОВ «Українські інвестиційні системи» планувало на Федорова, 23 звести готель для “Євро-2012”. Втім не все склалось як гадалось – проект “пролетів”, і почалась довготривала судова тяганина.

фото: Варіанти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *