ОСТАННІ НОВИНИ

Нині у Львові розпочали курсувати студентські маршрутки

|

На час закриття вулиці Личаківської від сьогодні розпочали роботу спеціальні автобуси для студентів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як повідомили в управлінні транспорту ЛМР, від сьогодні, 27 березня, курсують спеціальні студентські автобуси від гуртожитків ЛНУ ім. І. Франка (вул. Медової Печери – вул. Пасічна). У роботу задіяно 4 машини.

У зв’язку з закриттям вул. Личаківської на ремонт та тим, що трамвайний маршрут № 2 курсує за зміненим маршруток, а № 10 відмінено, місто виділило для студентів додаткові автобуси. Від сьогодні, 27 березня, спеціальні студентські автобуси курсуватимуть від гуртожитків ЛНУ ім. І. Франка. Автобуси відправляються із двох зупинок: від гуртожитків № 2 і 3 на вул. Медової Печери та із вул. Пасічної від будинку № 59 (біля відділення Ощадбанку). Виїжджає по одному автобусу від кожної з цих зупинок о 7.30, 7.45 та 9.15 год.

Автобусом можуть скористатися лише студенти за наявності студентського квитка. Вартість проїзду – 2 грн. Автобуси їдуть у центр міста до пл. Галицької без зупинок.

«Ми звернулися у мерію з тим, що через закриття вул. Личаківської студентам буде важко добиратись на пари. Тож вже сьогодні розпочали роботу спеціальні маршрути для студентів. Я був присутній зранку під час відправки. Перші рейси від гуртожитків по вул. Медової Печери були заповненні вщент. Лише один рейс із вул. Пасічної був вільніший. Однак це лише перший день. Впродовж тижня ми спостерігатимемо за наповненістю в маршрутках. Можливо, будуть часові коригування або ж залишиться все так, як є», – розповів Руслан Сагановський, радник міського голови, студентський мер 2016-2017 р.

Нагадаємо, з 25 березня закрили на ремонт вул. Личаківську. Заплановано, що реконструкція триватиме близько восьми місяців і обійдеться у 6 млн євро.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *