ОСТАННІ НОВИНИ

Минула доба у зоні АТО пройшла без бойових втрат і поранених

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих і поранених у лавах українських військ немає. Про це повідомляє інформаційно-аналітичний центр РНБО.

123

Луганський напрямок

Доба розпочалася з ворожого мінометного обстрілу у Кримському, який тривав 10 хвилин. Вже у другій половині дня противник ще двічі порушив режим тиші на цих же рубежах. В інших районах, – перш за все, в багатостраждальній Станиці Луганській та під Попасною, вчора було тихо.

Як повідомив сьогодні на брифінгу речник  Міністерства оборони України з питань АТО  полковник  Олександр Мотузяник, всього за минулу добу на Луганському напрямку відбулося 3 ворожих обстріли, зокрема 1 – з важкого озброєння.

Донецький напрямок

Противник порушував режим тиші в Зайцевому та Авдіївці. Всі обстріли відбулися у другій половині дня і, як завжди, були тривалими – від 30 хвилин до 2,5 годин. Українські війська активно ведуть вогонь у відповідь.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 4 ворожих обстріли, зокрема 2 – із застосуванням мінометів. По наших позиціях було випущено понад 40 мінометних мін.

Маріупольський напрямок

Основні бойові дії тривають на приморських рубежах. Вчора там відбулося кілька мінометних та артилерійських обстрілів, причому всі – у другій половині дня. У Красногорівці окупанти застосували танк та міномети. Ще один мінометний обстріл з боку противник відбувся у Славному – на південь від Мар’їнки.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 10 ворожих обстріли, зокрема 8 – із застосуванням важкого озброєння. По наших позиціях було випущено 50 мінометних мін та 14 артилерійських і танкових снарядів.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *