ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові чоловік вчинив ДТП, втікаючи від поліції

|

У Львові правоохоронці затримали чоловіка, який втікав від інспекторів патрульної поліції та вчинив ДТП. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

part1

Сьогодні, близько 13-ї години, інспектор патрульної поліції, який перебуває у відпустці помітив грубе порушення правил дорожнього руху на вулиці Гнатюка.

Автомобіль Ford Mondeo перешкоджав руху інших транспортних засобів, адже водій залишив його посеред дороги.

Інспектор викликав колег. Порушник прийшов до автомобіля одночасно з приїздом екіпажу. Водій почав від‘їжджати. Патрульні рушили за ним та намагались зупинити його звуковими та світловими сигналами, проте водій не реагував.

part

Втікаючи, він зачепив припаркований автомобіль Chevrolet Lacetti. Інспектори перекрили дорогу на проспекті Шевченка та зупинили транспортний засіб порушника. Чоловіка доставили до Галицького відділу поліції, де склали на нього постанову за відсутність права керування транспортним засобом, протокол за скоєну ДТП, протокол за залишення місця ДТП, протокол за ігнорування вимоги про зупинку.

Свій вчинок водій пояснив відсутністю права на керування транспортним засобом. В автомобілі порушника перебував його 10-ти річний син.

Фото: Патрульна поліція Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *