ОСТАННІ НОВИНИ

Стіни усіх старих українських шкіл перевірять на міцність

|

Віце-прем’єр, міністр регіонального розвитку Геннадій Зубко заявляє, що в Україні будуть перевірені всі будівлі шкіл, побудовані до 1980 року. Про це він заявив на брифінгу у вівторок, повідомляє УП.

obval

“Ми зараз перевіримо ті школи, які були побудовані до 1980 року, на стан фундаментів, стан комунікацій, які біля шкіл, тому що причиною саме цього обвалення (школи в Василькові – ІФ) могла бути дощова каналізація”, – сказав віце-прем’єр.

За його словами, на місці обвалення працює інспекція, яка оцінить збитки і розробить план відновлення школи, а поки що через 3 дня діти продовжать навчання в іншій школі.

“Уряд передусім ухвалить рішення про виділення коштів з резервного фонду коштів, щоб відновити цю школу, також буде дано вказівку і попередження провести планові навчання в інших освітніх школах по евакуації дітей в зв’язку з можливими надзвичайними ситуаціями”, – сказав Зубко.

Як повідомлялося, близько 10:00 вівторка в загальноосвітній школі №6 Василькова Київської області стався обвал капітальної стіни з перекриттями.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *