ОСТАННІ НОВИНИ

Вчора на Радехівщині копи оштрафували двох п’яний водіїв, що виявились братами

|

На Львівщині поліцейські в один і той самий день виявили двох братів, які керували транспортними засобами у нетверезому стані. На обидвох братів правоохоронці склали адміністративні протоколи за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

п'яний водій

21 серпня близько 18.00 поліцейські сектору реагування патрульної поліції №2 Радехівського відділення поліції отримали орієнтування на водія, котрий керує автомобілем ВАЗ 21099 у стані алкогольного сп’яніння.

Правоохоронці виявили та зупинили автомобіль. Під час спілкування з водієм, жителем Радехівського району, поліцейські відчули різкий запах алкоголю. Водію запропонували пройти перевірку на стан сп’яніння. Акт огляду медичного обстеження підтвердив, що водій керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Відтак, на правопорушника, поліцейські склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП – керування автомобілем у нетверезому стані.

У той самий день близько 23.30 поліцейськими сектору реагування патрульної поліції №4 Радехівського відділення поліції під час патрулювання на автодорозі Стоянів – Бишів зупинили моторолер «Мустанг», у якого не горіла задня фара, а водій не мав на голові мотошолому.

При спілкуванні з водієм, жителем Радехівського району, поліцейські виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Пристрій Драгер показав 0,62 проміле алкоголю в крові чоловіка. На правопорушника поліцейські склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (керування транспортними засобами особами у стані алкогольного сп’яніння- тягне за собою накладення штрафу на водіїв у розмірі 10200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.)

В подальшому було встановлено, що правопорушники, яких у той день було притягнуто до адміністративної відповідальності за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння,  є рідними братами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *