ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян просять допомогти 2-річному Дмитрику подолати страшну недугу

|

Усіх небайдужих просять зголошуватися, щоб допомогти вилікуватися маленькому Дмитрику. Про це повідомляє «Варта1» у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

1

Маленькому Дмитрику Мадаю  (2 рочки ) дуже потрібна наша допомога щоб врятувати хоч одне очко.
Нещодавно в Дмитрика виявили ретинобластому, рак ока, хлопчик з мамою поїхали в Німеччину з надією все таки врятувати два ока, 5.08 Дмитрику зробили операцію. На жаль, лікарі змушені були видалити ліве око, оскільки залишати його було ризиковано, щоб не пішли метастази в голову, розміри утвору дуже різко збільшувалися.

Операція пройшла успішно, на черзі протезування лівого ока.

2

Загальний рахунок на операцію в сумі 5 655 євро та першу хіміотерапію в сумі 6353 євро спільними зусиллями батьки і добрі люди зі своїх добровільних пожертв зібрали і оплатили.

Обстеження показали, що праве око попри те, що теж уражене ретинобластомою, і має маленькі утвори, має 100% зір, тому його реально врятувати і не дати підступній хворобі жодного шансу. Для цього потрібна серія хіміотерапій. Батьки розраховували на те, що проведуть цю першу найвирішальнішу хіміотерапію в Німеччині, а решту отримають приписи і відбудуть в Україні, проте в Україні так методику не застосовують і німецькі лікарі знімають зі себе всю відповідальність за розпочате лікування, якщо подальші хімії будуть проведені в Україні.

3

Таким чином, навіть, якби була потреба знову звернутися до клініки в Ессені, їх більше не приймуть.
Лікарі з німецької клініки в Ессені разом з тим, що проводитимуть хімію, під наркозом будуть робити і лазерну корекцію з видалення утворів, що вразили праве око.
Подальші 5 почергових хімій коштують ще додатково 13027 євро, яких у батьків немає…
Номер рахунку для допомоги:

4149 4978 0037 7832 Мадай Софія

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *