ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція відкрила справу через отруєння підприємців на Яворівщині

|

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом отруєння працівників підприємства у Яворівському районі. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

отруєння

Так, до Яворівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що до інфекційного відділення Новояворівської районної лікарні 9 липня госпіталізовано чотири працівники підприємства розташованого у смт. Краківець  Яворівського району із симптомами “гостра кишкова інфекція”. Потерпілі – жителі Яворівського району віком 35 – 51 років.

Відповідні служби проводять необхідні обстеження у вогнищі інфекції. Причина отруєння працівників підприємства – встановлюється.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.325 КК України (Порушення правил та норм, встановлених з метою запобігання епідемічним та іншим інфекційним захворюванням, а також масовим неінфекційним захворюванням (отруєнням) і боротьби з ними, якщо такі дії спричинили або завідомо могли спричинити поширення цих захворювань,- карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років).

Раніше Львівський портал писав, що працівники приладобудівного підприємства потрапили до лікарні після отруєння.

Фото: УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *