ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові продаються квадратні метри в неіснуючому новобуді

|

У Львові на вулиці Пасічній 90-а  забудовник  продає квартири в будинку, на якого ще не має і на який не має дозволу. Про це сьогодні, 22 квітня, стало відомо з виступу головного архітектора Львова Юліана Чаплінського щодо інформації  управління архітектури про  видачу містобудівних умов та обмежень, передає кореспондент Львівського порталу.

пасічна 1

Як повідомив Ю. Чаплінський, місто відмовила забудовнику «МС Імперіал» зводити 11-поверховий житловий будинок на Пасічній 90-а.

«Ми вимушені відмовити у містобудівних умовах, тому що  компанія  є власником двох ділянок з викуплених особняків і між ними є існуючий житловий будинок сусідський, який не має бажання продаватись», – заявив він.

пасічна

Як вдалося виявити Львівському порталу, в мережі дійсно продаються квартири у цьому будинку (ЖК Diamond Hall) за ціною від 13 000 грн за м кв. Завершення будівництва 60-квартирного будинку зазначається 31 січня 2017 року. Також значиться, що під будинком буде паркінг. Львів’янам пропонують купувати квартири від однієї до трьох кімнат, найдорожче «міфічне» житло коштує 1 470 000 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *