ОСТАННІ НОВИНИ

Трьох розбійників Львівщини можуть посадити на десять років

|

Городоцькою місцевою прокуратурою скеровано в cуд низку обвинувальних актів стосовно осіб, підозрюваних у вчиненні розбійних нападів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

напад

Так, перед судом постане раніше судимий чоловік, який у січні поточного року вчинив розбійний напад на продавця магазину. Зокрема, приставивши до її шиї ніж проник в приміщення магазину та заволодів грошовими коштами, які знаходились у касі. За клопотанням прокурора підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Крім того, Городоцькою місцевою прокуратурою до Яворівського районного суду скеровано обвинувальний акт стосовно ще двох осіб, один з яких будучи раніше неодноразово судимий за насильницькі корисливі злочини, за попередньою змовою групою осіб також вчинили розбійний напад. При цьому, спричинили потерпілому тілесні ушкодження, внаслідок яких він втратив свідомість, та забрали у нього грошові кошти і особисті речі. За клопотанням слідчого, погодженого з прокурором, одному з підозрюваних обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою, іншому – домашній арешт.

Зазначимо, що покарання за вчинення вказаних кримінальних правопорушень передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 10 років з конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *