ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські поліцейські затримали на Любінській п’яного водія

|

На вулиці Любінській поліцейські затримали п’яного водія. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

12615410_1512466765721757_7536592401662762594_o

Так, вчора,  19 січня, о 22.30 на вулиці Любінській, 96 патрульні помітили ГАЗ 2402 , який під’їхав і зупинився на зупинці громадського транспорту, увімкнувши сигнал аварійної зупинки. Коли водій побачив, що до нього йдуть поліцейські, то помінявся з дружиною місцями.

«Під час профілактичної бесіди, водій зізнався, що це він керував автомобілем. У водія були очевидні ознаки алкогольного сп‘яніння – почервоніння очей, запах алкоголю, порушена координація рухів. Перевірка на драгері показала – 1.3 проміле. Чоловік зізнався, що частенько їздить за кермом п’яний. Старався не порушувати, а тут на кілька хвилин зупинився зачекати колегу. У салоні автомобіля лежала відкоркована пляшка пива, яку чоловік допив одразу після перевірки на драгері. Документів чоловік пред’явити теж не зміг – залишив їх вдома. Для складення адмінматеріалів – документи підвезли. На водія винесена об’єднана постанова за двома статтями: за порушення правил дорожнього руху та керування автомобілем без необхідних документів. Складений також протокол за керування автомобілем у нетверезому стані. На місце приїхав друг і забрав автомобіль під розписку», – повідомили у поліції.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *