ОСТАННІ НОВИНИ

Понад 17 тисяч пасажів зустрінуть новий рік у поїздах

|

У поїздах, що курсуватимуть у новорічну ніч, подорожуватимуть понад 17 тисяч пасажирів. Їх на шляху прямування очікують солодкі подарунки з передбаченнями на 2016 рік. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ПАТ «Укрзалізниця».

4

Загалом, найбільше пасажирів у цей день подорожує до Львова, Ужгорода, Івано-Франківська, Рахова, Трускавця, Дніпропетровська та Кривого Рогу.

Як відомо, до послуг пасажирів 37 додаткових поїздів на 256 рейсів на період з 25 грудня по 10 січня.

Вільні місця на період новорічно-різдвяних свят наразі зберігаються. Так, до Києва з Ужгорода, Івано-Франківська та Львова вільні 3736 місць, до Одеси з Ужгорода, Мукачевого та Львова – 2313 місць, до Дніпропетровська з Івано-Франківська та Львова 696 місць, з Ужгорода до Харкова – 280 місць. Також у продажу на зазначені дати 3198 місць в поїздах  з Одеси до Києва.

Варто додати, що понад 50 тисяч залізничників забезпечуватимуть перевезення у новорічну ніч.

Поїзди вестимуть майже 3 тисячі машиністів та помічників, цілодобово обслуговуватимуть пасажирів близько 150 квиткових касирів, майже 1300 працівників сектору приміських перевезень, а ще у новорічну ніч, звичайно, працюватимуть провідники пасажирських вагонів, чергові по станції, сигналісти, складачі поїздів, оглядачі вагонів, працівники воєнізованої охорони, комерційного господарства, чергові зв’язківці, енергетики та інші представники професії.

Ще більше двох тисяч залізничників-захисників Вітчизни  зустрінуть Новий рік у зоні бойових дій на Сході України та військових полігонах.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *