ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові презентувати справжню гоночну «тачку»

|

У Львові 2-3 жовтня гостював відомий молодий гонщик-науковець Сергій Бабак, що взяв участь у місцевих змаганнях в курортній Східниці, а також презентував у ТЦ «Форум» автомобіль своєї команди, передає кореспондент Львівського порталу.

IMG_0054

У перегонах, що відбулися у Східниці 2 жовтня, команда Сергія Бабака зайняла 3-тє місце. А учора поспілкуватись з гонщиком та послухати цікаву історію про його автомобіль можна було учора, 3 жовтня,  у новому ТЦ «Форумі».

«Ми купили ВАЗ 2108 1991 року і повністю його переробили під спортивне авто….З дизайнерами почали працювати за тиждень до перших перегонів, а чіпляти наклейки почали за три дні до вирішального дня», – розповів С. Бабак.

IMG_0077

Окрім того, Сергій Бабак був присутній на відкритті нового суші-ресторану «Сушія», мережа яких активно підтримує та фінансує команду Aspen Racing Team.

Довідка:

Команда Aspen Racing Team дебютувала на Чемпіонаті України з шосейно-кільцевих перегонів у серпні 2015 року, взяла участь у 4-х етапах Чемпіонату та гірській гонці «Львівський стандарт». Попереду у команди Сергія Бабака заключний етап Чемпіонату та Кубок України.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *