ОСТАННІ НОВИНИ

«Народний фронт» Львова не йде на вибори

|

Осередок політичної партії «Народний фронт» у Львові не висунув кандидатів до місцевої ради. Як було заявлено прем’єр-міністром України і лідером партії Арсенієм Яценюком, рішення було продиктоване необхідністю першочергової реалізації реформ та політичної єдності коаліції. Однак, це не означало повної відмови від участі у місцевих виборах. Про це йдеться у зверненні, яке міська організація «Народного фронту» розповсюдила учора, передає кореспондент Львівського порталу.12

«Як партія, представлена парламентською фракцією, ми делегували своїх партійців та прихильників у всі відповідні територіальні та дільничні комісії. З розумінням поставились до бажання окремих членів партії, після призупинення членства, балотуватись у списках наших політичних партнерів. Окремо слід наголосити про співпрацю з осередками політичної партії «Блок Петра Порошенка – Солідарність». Згідно домовленостей, формування місцевих виборчих списків повинно було формуватися, враховуючи думку політичних осередків «Народного фронту». Як партія-переможець на парламентських виборах, «Народний фронт» продемонстрував наявність кадрового потенціалу, як політичного, так і штабного. Залучення «Народного фронту» у виборчі списки «БПП-Солідарність», повинно було підсилити досвід ще молодої президентської сили», – йдеться у зверненні.

Однак за словами фронтовиків, на Львівщині  домовленість про співпрацю не взяли до уваги.  Керівники виборчої кампанії в області відмовились залучити кадровий та інтелектуальний потенціал НФ.

11

«Така відсутність професіоналізму, безперечно, не додасть позитиву та добрих результатів на виборах. А виборця змусить з підозрою поставитись до партії, назва якої носить ім’я Президента країни. Сподіваємось, що це продиктовано тільки і виключно браком належного політично досвіду, а не бажанням дискредитувати політичну ідею правлячої партії» , –йдеться  у зверненні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *