ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники «злапали» бандита з «ДНР» на Харківщині

|

Учора, 13 вересня,  в пункті пропуску «Плетенівка» прикордонники Харківського загону виявили та затримали особу, яка мала намір потрапити на територію України для участі в акціях по дестабілізації обстановки в країні. Про це Львівському порталу повідомили у відділі питань взаємодії зі ЗМІ ДПС.

днр

Під час проходження паспортного контролю прикордонники відділу «Вовчанськ» встановили, що наш співвітчизник, який прямував в Україну, отримав паспортний документ не за місцем реєстрації, та, попередньо, перетнув державний кордон на виїзд з України у нефункціонуючому пункті пропуску «Маринівка».

У ході огляду  особистих речей  громадянина України співробітники Держприкордонслужби спільно із працівниками митниці виявили «георгіївські» стрічки, камуфляж з нашивками назв різних незаконних збройних формувань, медичні препарати російського походження та речі з написом «Армия России».

В подальшому, під час проведення додаткових перевірочних заходів встановлено, що затриманий э жителем м. Горлівка. Протягом 2014-2015 років він брав активну участь у діяльності незаконних бандформувань на сході України, що підтвердилося наявністю відповідних фото в його мобільному телефоні.

Стосовно затриманого громадянина складено протокол про адміністративне правопорушення передбачене ч.1 ст.204-1 КУпАП та встановленим порядком передано співробітникам СБУ для проведення подальших перевірочних заходів.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *