ОСТАННІ НОВИНИ

Школам необґрунтовано завищували ціну на вугілля

|

Для шкіл Турківського району закупили вугілля за найвищою ціною в області. З цього приводу проводять розслідування. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Вугілля

Завдання керівництву району провести термінове розслідування дав голова Львівської ОДА Олег Синютка. «Подібні речі є недопустимими і перебувають під постійним контролем облдержадміністрації. Кожен чиновник повинен нарешті зрозуміти, що наше завдання – забезпечити комфортну температуру в навчальних класах у зимовий період за умови максимально можливої економії енергоресурсів та бюджетних коштів», – наголосив він.

Зазначимо, що за результатами проведених торгів, здійснених відділом освіти Турківської райдержадміністрації, вугілля для навчальних закладів району закупили за ціною 1900 грн. за тонну, в той час як його середня вартість в межах області становила близько 1500 грн. за тонну.

Відповідно голова Турківської районної державної адміністрації Олександр Лабецький скерував клопотання правоохоронним органам щодо розслідування даного факту. Окрім цього, звільнено з посади керівника районного відділу освіти, призначеного ще у 2011 році. Також варто наголосити, що громадськість району неодноразово порушувала питання про звільнення цього чиновника із займаної посади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *