ОСТАННІ НОВИНИ

Усик та Берінчик потренувалися напередодні поєдинків

|

Українські боксери Олександр Усик та Денис Берінчик провели відкрите тренування напередодні своїх поєдинків. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі промоутерської компанії братів Кличків “K2 Promotions”.

unnamed (1)

 

unnamed (12)

 

unnamed (9)

29 серпня 2015 року у київському Палаці спорту відбудеться вечір боксу «K2 Promotions України», головною подією якого стане поєдинок Олександр Усик – Джонні Мюллер. На кону – титул Інтерконтинентального чемпіона за версією WBO в у важкій вазі, що належить Олександру.

unnamed (11)

unnamed (10)

 

«Моєму тренеру Джеймсу Алі Баширу подобається, коли я боксую, не прагну відразу нокаутувати, а демонструю гарний бокс. Ми проводимо в залі по шість годин на день, опрацьовуємо стратегію бою. І моє завдання – не забити суперника у першому раунді, а реалізувати всі наші заготовки», – зазначив Олександр Усик.

unnamed (7)

unnamed (5)

В рамках бокерського шоу свій перший поєдинок на професійному ринзі проведе срібний призер Олімпіади в Лондоні Денис Берінчик. Протистояти Денису буде досвідчений боксер з Бельгії Тарік Мадні (19-8-1, 1КО).

unnamed

unnamed (6)

unnamed (2)

«Це буде мій перший бій на профі-ринзі. Хочу показати гарний бокс, сподобатися глядачам, своєму менеджеру, тренерам. Зроблю все можливе, щоб здобути перемогу. Що стосується суперника – він вже проводив бої в Україні. Мадні – дуже стійкий хлопець, тримає удар», – розповів Денис Берінчик.

unnamed (3)

unnamed (4)

Фото:  Ольги Іващенко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *