ОСТАННІ НОВИНИ

У Польщі говоритимуть про безпечні джерела інформації

|

З 18 по 20 квітня 2015 року у приміщенні прес-клубу інформаційної агенції «Польсько-українська платформа співпраці» відбудеться семінар на тему «Як не стати жертвою інформаційних маніпуляцій. Пошуки незалежних джерел інформації».

Про це повідомив організатор семінару, редактор «Польсько-українського Порталу А4» Артур Адамський.

«На подію запрошені як журналісти польсько-українських ЗМІ у Польщі, так і журналісти з України. Ми розуміємо, що інформація щодо взаємин між Польщею та Україною, політичних процесів у Польщі, які стосуються України, війни на Сході України, здебільшого з’являється вже кимось інтерпретована. Ми маємо надто багато посередників. Йдеться не тільки про труднощі перекладу. Йдеться про зацікавлення певних сторін подати інформацію не на користь Польщі. Рівно як не на користь України».

На запитання, чи пов’язані ці перестороги з усе частішими проявами діяльності «російської п’ятої колони» у Польщі, пан Адамський відповів: «Так, і про це теж йтиметься. Надто багато «агентів Кремля» працює у Польщі. Йде інформаційна війна. І ми говоритимемо зокрема про те, як нам у ній оборонятися».

Взяти участь у семінарі можуть всі охочі. Заявку можна відправити на електронну адресу [email protected] (Артур Адамський).