ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина готується до марафону, забіг якого фінішує у Польщі

|

На Львівщині готуються до проведення четвертого міжнародного Розточанського марафону Яворів – Любачів. Про це Львівському порталу повідомила заступник начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба.

За словами організаторів заходу, міжнародний Розточанський марафон Яворів – Любачів проходить вже вчетверте та стартує 10 травня, із центральної площі міста Яворова.

«Ці унікальні змагання з бігу на олімпійській дистанції 42 кілометри 195 метрів, які щорічно об`єднують дві сусідні країни – Республіку Польщу та Україну. Старт та фініш почергово приймають місто Яворів (Україна) та Любачів (Польща). Відтак цього року марафонці розпочнуть свій довгий біговий шлях на території України, й пробігши шляхами Яворівського району Львівщини та Любачівського повіту Подкарпатського воєводства Республіки Польща, фінішуватимуть на площі Ринок у місті Любачеві», – повідомила О. Вацеба.

Таож, за її словами вперше передбачається можливість пробігти марафон естафетною командою: три чоловіки та одна жінка, етап довжиною орієнтовно по 10 км.

В попередні роки українсько-польський або польсько-український кордон перетинали марафонським бігом понад 100 осіб.

Зареєструватися для участі у змаганнях можна за посиланням http://timepro.pl/form/2015010/.

За додатковою інформацією можна звертатись до координатора марафону Ярослави Кондюхи (українська сторона) за тел. 097-4114951, 093-9426112. е-пошта: [email protected]. та Йозефа Колодзея (польська сторона) за тел. +48-603-49-00-91.

Фото: meteoprog