ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська облрада не підтримала вимог Люстраційного комітету Майдану щодо звільнення чиновників

|

Депутати Львівської обласної ради не підтримали звернення про виконання вимог Люстраційного комітету Майдану Львівщини щодо звільнення із займаних посад дискредитованих керівників органів державної влади Львівської області. За це питання проголосувало лише 46 депутатів із потрібних 59.

Варто зазначити, що у проекті звернення йшлося про звернення до голови ЛОДА щодо вирішення питання про звільнення з посад начальника охорони культурної спадщини та культурних цінностей ЛОДА Андрія Левика та директора департаменту екології та природних ресурсів ЛОДА Мирослава Хом’яка.

Також йшлося про звернення до голови ЛОДА, профільних міністерств та органів центральної виконавчої влади про звільнення з посад: начальника державної екологічної інспекції у Львівській області Дмитра Штикала, начальника ГУ Держземагентства у Львівській області Степана Ярмуса, начальника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Андрія Тирчика, начальника ГУ юстиції у Львівській області Андрія Багряка, начальника Львівської митниці Сергія Попазогло, начальника ГУ Державної міграційної служби у Львівській області Ярослава Скиби та начальника Укртрансініспекції у Львівській області Євгена Талохи.

Нагадаємо, Люстраційний комітет раніше вимагав звільнити вищезазначених посадовців. Наразі звільнені із займаних посад лише С.Попазогло та Є.Талох.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *