ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина отримала нові «швидкі»

|

Продовжується масове постачання в регіони автомобілів екстреної медичної допомоги, закуплених МОЗ України минулого року. Сьогодні сучасні карети «швидкої» поїхали до Дніпропетровської, Львівської, Черкаської та Чернігівської областей. Про це повідомляє прес-служба МОЗ України.

«Дніпропетровська область отримала 35 автомобілів «Peugeot Boxer», до Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф поїхали 23 машини, Черкаська область отримала 28 «швидких», а Чернігівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф – 10 карет швидкої медичної допомоги», – йдеться у повідомленні.

Після отримання «швидких», фахівці регіональних центрів екстреної медичної допомоги та медицини катастроф мають зареєструвати автомобілі та спецобладнання в органах Державтоінспекції, навчити персонал користуватися сучасним медичним устаткуванням та розподілити автівки по території області для роботи.

Як повідомлялось, Генеральна прокуратура виявила порушення вимог законодавства при закупівлі Міністерством охорони здоров`я автомобілів швидкої допомоги в 2013 році.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *