ОСТАННІ НОВИНИ

Нардепи у київських лікарнях охороняють поранених активістів

|

До лікарень щокількахвилин під’їжджали карети швидкої допомоги, в яких було одразу кілька постраждалих, котрі потребували медичної допомоги. Деякі з активістів мали дуже серйозні поранення. Про це у коментарі Львівському порталу розповів народний депутат («Батьківщина») Михайло Хміль.

«Зараз важко назвати чітку кількість активістів, які постраждали і потребують медичної допомоги. Однозначно, їх дуже багато. Відколи я приїхав в лікарню з кількома пораненими, то можу сказати, що кожних дві-три хвилини сюди під’їжджала «швидка» і в кожній кареті було відразу по троє-четверо постраждалих мітингувальника. Тут щонайменше сотня поранених… Травми різні, але є дуже небезпечні, багато є тяжкопоранених. Є з травмами очей, але найбільше з травмами голови, дуже покалічені», – розповів М.Хміль, який перебуває на захисті поранених у Київській міській клінічній лікарні №17.   

Близько 16.00 год М.Хміль написав на своїй сторінці у facebook :«Відбили у ментів вісьмох поранених із серйозними травмами, зокрема голови та очей. Закривавлених хлопців хотіли пакувати в автозаки. Зараз їх супроводжують народні депутати до лікарні швидкої допомоги. Там їм буде забезпечено також охорону».

Він підтвердив, що поранених і надалі охоронятимуть нардепи, аби не дати змоги силовикам заарештувати їх.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *