ОСТАННІ НОВИНИ

Захарченко залякує українців терактами

|

Міністр МВС Віталій Захарчено заявляє про наявність інформації щодо підготовки терористичного акту в Україну сьогодні, в день відкриття Олімпіади в Сочі

Як повідомили «Коментарям» у МВС, про це йдеться у заяві Захарченка.

«Праворадикальні угруповання планують знову розхитати мир і не зупиняться навіть перед терористичним актом. Про це свідчить і наявна у нас оперативна інформація, і останні події в Будинку профспілок, де стався вибух. Не виключено, що під час виготовлення вибухового пристрою», – йдеться в заяві.

«Сьогодні – день відкриття зимової Олімпіади в Сочі, і своїми екстремістськими діями зловмисники намагатимуться затьмарити цю подію і привернути увагу до себе та своїх вимог», – додав Захарченко.

Він попередив, що у силовиків достатньо можливостей для того, щоб знайти їх і притягнути до кримінальної відповідальності.

Як повідомляли «Коментарі», 6 лютого на п´ятому поверсі столичного Будинку профспілок стався вибух. За даними активіста Євромайдану Анатолія Ведмідя, вибух стався під час спроби відкрити коробку з медикаментами, передану на потреби Євромайдану.

Спочатку в столичній міліції підтвердили поранення одного активіста. Пізніше в МВС заявили про двох поранених. Один із них – 15-річний житель Львівщини.

Фото: Наталя Ільїна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *