ОСТАННІ НОВИНИ

Добкін вимагає відмінити Пакт Молотова-Ріббентропа і від`єднати Західну Україну

|

Губернатор Харківщини Михайло Добкін переконаний, що схід України не має жодного відношення до Євромайдану, тому країну необхідно розділити.

“Этот идиотизм уже бьет через край. С такими психопатами стыдно жить в одной стране. Надо отменять пакт Молотова – Риббентропа! К черту этих идиотов с их гробами и мусором в голове! Пусть проваливают!”, – написав Добкін у своєму мікроблозі Twetter.

Такий сепаратистський заклик Добкін висловив, коментуючи акції в Києві.

“Это у них не истерика. Они реально другие люди. Вы представляете, что у них в голове вместо мозга, если они гробы по Киеву катают?!”, – додав він.

Додамо, що Пакт Молотова-Ріббентропа – таємна міждержавна угода між гітлерівською Німеччиною та СРСР, підписана напередодні початку Другої Світової війни у 1939 році.

Пакт гарантував нейтралітет Радянського Союзу в конфлікті Третього Рейху з Польщею та країнами Заходу, та давав можливість повернення Радянським Союзом втрачених Росією у Першій світовій війні територій.

Таємним додатковим протоколом визначались сфери взаємних інтересів обох держав у Східній Європі та поділ Польщі між ними при очікуваному нападі Німеччини на Польщу.

iPress


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *