ОСТАННІ НОВИНИ

Українці масово скасовують корпоративи – «всі на Майдані»

|

Українські компанії масово відмовляються від новорічних корпоративів через події Євромайдану.

Про це ЛІГАБізнесІнформ розповіли в ресторанних мережах Mafia, !Fest і “Сім`я ресторанів Діми Борисова”.

Сезон корпоративів стартує у двадцятих числах грудня, і до початку місяця зазвичай місця вже зайняті. Але цього року корпоративні клієнти не поспішають замовляти приміщення.

За словами Борисова, більшість з них забронювали місця місяць тому, але тепер не підтверджують замовлення.

“Приблизно третину замовлень на корпоративи вже скасовано, багато хто не вносить заставу. І оскільки часу залишилося небагато, можна припустити, що вони теж скасують свої свята”, – зазначили в прес-службі Mafia.

Співвласник львівської мережі !Fest (Криївка, Мазох Кафе, Гасова Лямпа та ін) Андрій Худо розповідає, що вже на цих вихідних в його закладі мав бути корпоратив білоруської компанії, але його скасували.

“Складно щось планувати – всі на Майдані”, – каже він.

Компанії вважають, що зараз святкувати недоречно. “Ми не хочемо влаштовувати бенкет під час чуми”, – каже маркетинг-директор Megogo.net Іван Шестаков.

У IDS Borjomi (мінеральна вода Моршинська, Borjomi та ін) також вважають, що проводити корпоратив зараз було б неетично.

“Ми скасували всі публічні заходи – Forbes club, презентації проектів. По-перше, влаштовувати щось в такий час як мінімум непристойно, по-друге, людям зараз не до закритих тусовок”, – додає Людмила Нестеренко, PR- директор UMH (Forbes, Корреспондент, Vogue та ін.).

Худо зазначає, що частина компаній може перенести свої свята на Різдво, але тільки якщо політична напруженість до того часу спаде. Ситуація практично непередбачувана – деякі клієнти можуть скасувати замовлення, а наступного дня зажадати його виконання, розповідають в івент-агентстві EuroEvent.

theinsider

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *