ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович не підпише угоду про асоціацію з Євросоюзом, бо «нема нормальних умов»

|

Підписання асоціації з ЄС можливе лише після домовленостей «на нормальних умовах», – заявив Янукович.

Президент України Віктор Янукович готовий вести мову про підписання Угоди про асоціацію з ЄС тільки після того, як Україна буде до цього економічно готова, повідомляє президентська прес-служба, пише ZN.

«Ми будемо робити все, щоб Україна економічно ставала міцнішою, робити все, щоб з року в рік краще жили, щоб країна була конкурентоспроможною. Як тільки ми вийдемо на той рівень, який нам буде комфортний, і коли він відповідатиме нашим інтересам, коли ми домовимося на нормальних умовах, тоді будемо вести розмову про підписання», – заявив Янукович в інтерв`ю українським телеканалам.

Говорячи про можливі терміни підписання Угоди про асоціацію з ЄС, Янукович заявив: «Коли це буде ? Швидко чи не надто швидко. Час покаже. Я хочу, щоб цей час настав якомога швидше».

Президент підкреслив, що Україна повинна підтримувати взаємовигідні відносини зі своїми зовнішньополітичними партнерами.

«Ми повинні бути сильними. Тоді до нас будуть ставитися як до партнерів. Я вважаю і переконаний в тому, що ми не повинні ніде бути « бідними родичами» з простягнутою рукою» , – сказав Янукович.

«Я не хочу і не дозволю, поки я очолюю державу, щоб Україну хтось принижував» , – додав президент. 

 Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *