ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві черговий конфлікт»: «Свобода» йде визволяти побратимів з райвідділу міліції

|

У Печерському райвідділі міліції утримуйть двох свободівців – Віталія Благодарного та Олега Матяша. Аби домагатися визволення побратимів до Печерського райвідділку міліції з Европейського майдану вирушило кількасот свободівців. Зараз біля райвідділу вже пербувають десять народних депутатів, також там розташувалися шість автобусів зі спецбійцями “Беркута”, окрім цього з Маріїнського парку туди вирушило ще 6 автобусів із спецпризначенцями. 

Як повідомила прес-служба ВО «Свобода», Віталія Благодарного  затримали в київському метрополітені. Правоохоронці повідомили націоналістові, що його затримано «за участь в акціях протесту». Як виявилося пізніше, активістові «шиють» кримінальну справу і йому загрожує до 7 років позбавлення волі.

«Ми розцінюємо ці дії правоохоронців як брутальний тиск та спроби залякування учасників протестів. Це новий виток політичних репресій, адже зараз за ґрати намагаються кидати найактивніших патріотів, аби припинити їхні активні дії з відстоювання прав громадян», – заявив народний депутат від «Свободи»  Андрій Іллєнко.

Як стало відомо, затриманих націоналістів заламавши їм руки було виведено із райвідділку для подальшого транспортування в ізолятор тимчасового тримання, що розташований по пров.Косогірному, 7 у Києві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *