ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові вдруге організовують доброчинний різдвяний ярмарок для важкохворих дітей

|

У Львові 14 грудня, від 12:00 до 16:00 год, відбудеться Другий доброчинний новорічно-різдвяний ярмарок «Даймо надію», організатором якого є Дипломатичний клуб Львова. Про це повідомляють організатори заходу.

Захід проходитиме у фойє Національного академічного українського драматичного театру ім. М. Заньковецької. Мета заходу – збір коштів для важкохворих і невиліковних дітей Львова та області, якими, зокрема опікується Благодійний фонд «Даймо надію».

З ініціативою проведення доброчинного різдвяного ярмарку виступила дружина Генерального консула Республіки Польща у Львові п. Беата Дрозд.

В організації доброчинного ярмарку беруть участь українські та іноземні дипломати, які працюють у Львові, керівники та співробітники генеральних консульств Польщі, Росії та Чехії, почесних консульств Австрії, Бельгії, Білорусі, Бразилії, Казахстану, Латвії, Литви, Мексики, Нідерландів, Німеччини, Угорщини, Франції, консульський кореспондент посольства Італії, Представництво Міністерства закордонних справ України у Львові, Департаменту міжнародного співробітництва та туризму Львівської ОДА, управління інформаційної політики та зовнішніх відносин Львівської міської ради, Благодійний фонд «Даймо надію».

В межах ярмарку планується розіграш лотереї, аукціон, майстер-класи та виставка-продаж продукції країн, чиї дипломатичні представництва беруть участь в організації ярмарку. Зокрема, можна буде придбати новорічно-різдвяні сувенірно-подарункові товари та домашні солодощі. Нагадаємо, що на минулорічному ярмарку було зібрано 126 тис 554 грн. Представники Благодійного фонду «Даймо надію» використали ці гроші для закупівлі найнеобхіднішого обладнання та матеріалів. Дипломатичний клуб Львова щиро сподівається, що громадськість і цього року відгукнеться на ініціативу і допоможе зібрати необхідні кошти для важкохворих дітей та їхніх родин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *