ОСТАННІ НОВИНИ

Померла голова Франківської райадміністрації Львова Надія Банах

Олег Дерев'янко

|

У п’ятницю, 19 квітня, на 56 році життя після важкої хвороби померла голова Франківської райадміністрації Львова Надія Банах. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міськради.

«Надію Борисівну знала дуже давно. Ми разом працювали в Галицькому районі, коли вона була керівником ЛКП “Цитадель-центр”. Я завжди на неї покладалася і знала, що якщо даю їй доручення, то воно 100% буде виконано. Я була впевнена в ній як  фахівцю і як людині. Водночас, коли жінка очолює такий важливий напрямок, то необхідно балансувати між тим, щоб виконувати свою роботу і приділяти час родині. А вона віддавала всю себе місту і віддавала своїй родині», – каже Ірина Маруняк, уповноважена Львівської міської ради з питань доступності.

Надія Банах почала працювати з 1993 року, очоливши комунальне підприємство «Цитадель-центр». А згодом у різні періоди була керівницею Залізничної, Шевченківської та Франківської районних адміністрацій.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *