ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни зможуть позмагатись у марафоні із професійними спортсменами

|

13 жовтня у Львові стартує забіг на дистанцію 21 км. Усі охочі зможуть позмагатися із професійними спортсменами. Переможці отримають грошову винагороду, а всі учасники – медалі та футболки. Про це повідомляє президент спортивного клубу «Ультра» Ярослав Кондюх.

«Це буде напівмарафон, тобто половина класичної марафонської дистанції – 21 км. Всі учасники при реєстрації отримають футболки із логотипом пробігу. Забіг буде присвячений пам’яті Романа Шухевича, а також для популяризації легкої атлетики», – розповів Ярослав Кондюх.

Кількість бігунів буде обмежена і є кілька критеріїв для тих, хто хоче стати учасником забігу.

«В змаганнях будуть брати участь 150 учасників. Ми запросимо 20 спортсменів високого класу, а решта 130 зможуть зареєструватися на нашому сайті. Учасник пробігу має бути старшим за 18 років, він повинен написати заяву про те, що бере участь в марафоні і надати медичну довідку про те, що стан здоров’я дозволяє брати участь у марафоні», – пояснив організатор

Траса буде пролягати з центру міста через проспект Чорновола до смт. Брюховичі. Звідти – поворот на 180 градусів і назад. Для володарів першого, другого і третього місця підготували грошові призи в розмірі 1.500, 1000 і 500 грн. відповідно.

Як розповів Ярослав Кондюх призерів визначатимуть у шести вікових категоріях серед чоловіків та жінок – 18-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60-69 та інша категорія 70 і старші. Переможці у вікових категоріях отримають кубки і грошові призи – 300 гривень.
Варто додати, зареєструватися на забіг можна тут club-ultra.com.ua/lt_state/register

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *