ОСТАННІ НОВИНИ

Вперше у Львові «Зірки та зірочки» заспівали на одній сцені

|

Вчора, 21 травня, у Львові працівники відділу соціальної роботи Шевченківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді за підтримки відомих львівських артистів здійснили заповітну мрію діток із особливими потребами. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Талановита молодь блискуче виконала улюблені пісні у дуеті із популярними виконавцями Львова: Софією Фединою, Оксаною Мухою, Назаром Савком та Олесею Киричук.

Свою мрію здійснили 20 талановитих осіб з особливими потребами зі школи для слабозорих дітей «Левеня», школи-інтернату  №104, школи-інтернату №100, ГО «Довіра», ГО УТОС.

Цим заходом досягнуто мети в забезпеченні інтеграції осіб з особливими потребами у  суспільство та розвиток й популяризацію їх творчих здібностей.

«Ця акція яскраво продемонструвала, який неймовірний талант таїться у неповносправних особах. Молодь з особливими потребами є справжнім скарбом для нашого суспільства і нашого життя», – зазначила в. о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Оксана Рубай. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *