ОСТАННІ НОВИНИ

На час холодів у місті діятиме Пункт денного обігріву бездомних

|

У зв’язку із суттєвим похолоданням актуальним постає питання забезпечення якісними соціальними послугами львівських безхатченків, інформує прес-служба Львівської міської ради.

У Центрі обліку та нічного перебування бездомних розпочав роботу ще й пункт денного обігріву бездомних, утім за кілька днів його буде переміщено в центральну частину міста.

«Наразі діє Пункт денного  обігріву бездомних городян в  приміщення Центру обліку і нічного  перебування бездомних на вул. Кирилівській, 3а, другий поверх. Тут можна обігрітись, попити чаю, проконсультуватись з соцпрацівником Центру. Однак, враховуючи те, що більшість безхатьків перебувають в денну пору переважно в центральній частині міста, ми в часі кількох днів плануємо перемістити цей Пункт у одне з приміщень в центральній частині міста. Як тільки будуть вирішені всі організаційні питання про нове місце розташування Пункту обігріву на час сильних холодів ми максимально повідомимо громадськість», – наголосила начальник управління соціального захисту ЛМР Наталка Федорович.

Нагадаємо, Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян надає різні види соціальних послуг громадянам, які опинились на «вулиці», зокрема: веде первинний облік бездомних громадян, видає посвідчення про взяття на облік і тимчасову прописку, сприяє реєстрації переважного місцезнаходження, здійснює соціальне патрулювання, надає інформаційні, правові та консультаційні послуги, сприяє у відновленні документів, майнових і житлових прав. Контакти Центру обліку та нічного перебування бездомних: вул. Кирилівська, 3А, тел.: 2331479, 2331049.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *