ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни можуть ознайомитись із неповносправними через призму фотографій

|

Мистецьке об`єднання “Дзиґа” та Навчально-реабілітаційний центр “Джерело” напередодні Різдва запрошують на відкриття фотовиставки “Вихід”. Експозиція є частиною великого соціального проекту “Допоможи іншому – стань приятелем!”, метою якого є пошук друзів для дітей та молоді з особливими потребами. Про це повідомляє прес-служба МО “Дзиґа”.

Відкриття виставки відбудеться у понеділок, 24 грудня, о 16:00 у галереї “Дзиґа” (Львів, вул. Вірменська,35).

 Музичний настрій створить гурт “Один в каное” спільно з гуртом інтуїтивної музики (НРЦ “Джерело”).

У межах цієї ініціативи “звичайним” молодим людям запропонували стати приятелями для вихованців центру “Джерело” – і у такий спосіб показати, що молода людина з особливими потребами не лише мріє, але може стати справжнім другом.

Фотографії є творчим переосмисленням теми Виходу. Ці люди – кожен в свій унікальний спосіб – шукали свій «Вихід»: вихід з ситуації чи чорний вихід, вихід за рамки чи вихід в люди, вихід на сцену чи вихід на праву платформу, запасний вихід чи вихід на світло, запасний вихід чи вихід з депресії. Але урешті-решт, кажуть організатори, усі учасники проекту усвідомили, що вихід є.

Проект “Допоможи іншому – стань приятелем!” втілюється в багатьох містах України. Львівська ініціатива виявилася однією з найуспішніших. Виставка “Вихід” є проміжним підбиттям підсумків. Фотографії “приятельських пар” показують, що молодь з особливими потребами може і вміє вийти за межі своєї неповностправності.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *