ОСТАННІ НОВИНИ

Мостиський прикордонний загін має нового керівника

|

Днями начальник Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України, генерал-лейтенант Артур Горбенко представив персоналу Мостиського прикордонного загону новопризначеного керівника. Про це повідомляє прес-служба МПЗ.

Згідно з наказом голови Державної прикордонної служби України Мостиський прикордонний загін очолюватиме полковник Аркадій Кошонько. Його попередник – підполковник Олександр Крук переведений для подальшого проходження служби до Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України (м. Одеса).

До цього часу полковник Аркадій Кошонько обіймав посаду начальника Чопського прикордонного загону.

У ході представлення нового керівника Мостиського прикордонного загону голова Мостиської районної адміністрації Любомир Збитковський та мер міста Мостиська Сторожук Сергій щиро подякували колишньому начальнику загону Олександру Круку і висловили сподівання, що з новим керманичем взаємодія і надалі буде залишатись на високому рівні, в інтересах забезпечення надійної охорони державного кордону.

Біографічна довідка

Випускник Інституту Прикордонних військ України ім. Богдана Хмельницького 1995 року  Кошонько Аркадій Васильович проходив службу на посадах контролера відділення прикордонного контролю, заступника начальника відділення прикордонного контролю, офіцера відділу виховної роботи, офіцера та заступника начальника штабу-начальника відділу прикордонного контролю.

В 2002 році закінчив Національну Академію Державної прикордонної служби України ім. Богдана Хмельницького.

Полковник Аркадій Кошонько народився в 1974 році в м. Хмельницькому. Одружений, виховує двох доньок.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *